Lolli skal introdusere Bitcoin for hundrevis av tusenvis av nye brukere via online shopping

Fra og med 24. november 2020 ble Forbes bekreftet at Lollis forbrukerbase er ute etter en godbit, siden belønningsplattformen på nettet har skapt et system der kundene får en prosentandel av sine online-kjøp.

Disse avkastningene blir gjort i Bitcoins i et forsøk på å øke bruken av digitale eiendeler, samt å stimulere folk til å handle på nettet ytterligere.

Belønning per kjøp

Lolli, en online belønningsapp, er et av de mange selskapene som har utnyttet denne trenden. Systemet lar kundene tjene Bitcoin Bank når de kjøper på nettet.

På grunn av den nylige pandemien har forbrukerverdenen begynt å skifte fokus fra murstein og mørtel til online shopping. Netthandel har klart å trives, med tanke på kundesentrerte retningslinjer uavhengig av økonomiske restriksjoner. Faktisk fant Salesforce Inc. i en nylig studie at det forventes at 58% av forbrukerne handler på nettet mer enn de gjorde før pandemien. Dette er å forvente ettersom online shopping har vist seg å være mer effektiv og trygg.

“Å handle online og tjene bitcoin er kontaktløs. Dette er enda viktigere akkurat nå fordi det betyr at du fremdeles kan kjøpe gavene dine, bli belønnet og være trygg hjemmefra, ”sa Matt Senter, CTO og medstifter av Lolli.

Og på grunn av Bitcoins popularitet opprettet Lolli et system som hjelper kunder å tjene digital valuta mens de handler. I motsetning til et system for tilbakebetaling eller lojalitetspoeng, får forbrukerens lommebok direkte refusjon med Bitcoin hver gang en transaksjon med Lollis partnerhandlere fullføres online.

Lollis tilknytning

BTCManager hadde rapportert i februar i fjor at 950 selgere var tilknyttet Lolli, som siden har vokst til over tusen inkludert anerkjente merkevarer som Nike og Bloomingdale. Den gjennomsnittlige tilbakebetalingsbelønningen (i Bitcoin) er rundt 7,5% av prisen på produktet. Dette initiativet har introdusert tusenvis av mennesker til Bitcoin, som administrerende direktør Alex Adelman mener er „fremtidens valuta“.

„Bitcoin er den første knappe digitale eiendelen som gir folk full kontroll over pengene sine.“

Alt i betraktning ga Lolli bare kundene sine, en måte å akkumulere Bitcoin mens de gjorde det de hadde tenkt å gjøre uansett, som handler online. Fra mars til dags dato har Bitcoin steget over 300% i verdi og har fanget oppmerksomheten til vanlige medier de siste ukene. Og med Lollis hundretusener av brukere, vil flere nykommere sikkert bli introdusert for Bitcoin.