Bitcoin voittaa varmasti turvasatamien taistelun toisena

Kryptovaluuttojen kuningas on näennäisesti voittamassa turvasatamana, joka imee pääomaa taloudellisen ja taloudellisen epävarmuuden aikana. Vaikka bitcoinin hinta taistelee edelleen ylöspäin, se on edelleen herättänyt monen miljardin dollarin yritysten kiinnostusta. MicroStrategy and Squaren jälkeen uusin yritys on Stone Ridge Holdings Group tytäryhtiönsä New York Digital Investment Groupin (NYDIG) kautta, jolla on jo miljardin dollarin arvoinen digitaalinen omaisuus.

Lokakuun 13. päivän ilmoituksen mukaan Stone Ridge osti 10000 BTC: tä noin 115 miljoonan dollarin arvosta. Tämä bitcoin-varastosaldo on oman spinoff-yrityksen NYDIG: n valvonnassa.

Stone Ridge on institutionaalinen omaisuudenhoitaja, jolla on yli 10 miljardia dollaria omaisuutta sen hallinnassa oleville parhaimmille rahoituslaitoksille ja vakuutusyhtiöille. Ilmoituksen mukaan Stone Ridgen 10000 BTC-ostoa toteutettiin sen valtiovarainstrategian mukaisesti.

NYDIGin toimitusjohtaja Robert Gutmann totesi:

„Kun Bitcoin siirtyy pääasiassa institutionaalisesti omistettuun omaisuuserään, NYDIGilla on parempi asema kuin koskaan olla johtava Bitcoin-ratkaisujen tarjoaja yrityksille, laitoksille ja pankeille. Olemme ylpeitä siitä, että olemme helpottaneet yhtä suurimmista rahoitusvaroihin liittyvistä sitoumuksista Bitcoinille, joka on tähän mennessä ilmoitettu, ja näemme kysynnän täydelliselle yritysrahoitus- ja sijoitusratkaisuillemme. “

Stone Ridge havaitsi bitcoinin erityisominaisuudet, jotka vakuuttivat sen, että investoiminen bitcoiniin ei vain tarjoaisi maailmanlaajuista yhdistävää voimaa, vaan myös luotettavan suojauksen kaikkialla maailmassa tapahtuvaa rehottavaa rahatulostusta vastaan. Itse asiassa Ross Stevens, molempien Stone Ridgen ja NYDIGin perustaja, väitti, että he ovat aina pitäneet bitcoinia „korkeammalla kuin käteisellä“, ja lisäsi, että NYDIGin kassaratkaisut osoittautuvat „korvaamattomiksi muille yrityksille, kun he seuraavat esimerkkiä Bitcoinin käyttöönotossa. Vakio osittain tai suurimmaksi osaksi rahaston strategiaa ”- varsinkin kun Yhdysvaltain dollari on heikentynyt dramaattisesti BTC: tä vastaan.

Uutiset tulevat NYDIG: n takana keräämällä ylimääräinen 50 miljoonan dollarin kasvu oman pääoman rahoitukseen.

Bitcoin: Kilpailun nopein hevonen
Toistaiseksi bitcoin-hinta ei ole reagoinut myönteisesti ilmoitukseen Stone Ridgen roiskumisesta 114 miljoonaa dollaria bitcoiniin. Salausvaluutta on kaupankäynnin kohteena 11373,94 dollaria puristuksessa, mikä on 1,56% vähemmän kuin viimeisten 24 tunnin aikana. Kuitenkin jatkuvan globaalin epävarmuuden vuoksi bitcoin sitoutuu houkuttelemaan enemmän korkean profiilin institutionaalisia toimijoita lähitulevaisuudessa. Sellaisena asiantuntijat uskovat, että kryptovaluutan myynti tällä hetkellä ei olisi hyvä idea.

JOS MYYTÄT BTC: tä NYT, PIDÄ TIETÄÄ, ETTÄ VASTAPUOLESI ON TODENNAISESTI MILJARDAN MILJARDIN OMA VARAINHOITAJA, JOLTA OSTAT BTC: N TAKAISIN 2 VUODEN JÄLKEEN NYT KORKEAHINNASTI.

– Qiao Wang (@QwQiao) 13. lokakuuta 2020
Bitcoin on jockeying kultaa suosituimman turvasataman omaisuuden status viime vuosina. Vaikka bitcoinin haihtuvuus on jalometallia, se on saanut sijoittajat alkamaan omaksua uuden, jäsennellyn lähestymistavan digitaaliseen arvovarastoon.

Bitcoin-härkä Max Keizer ilmaisi mielipiteen: „Kulta toimii, mutta bitcoin on kilpailun nopein hevonen“.